• Нямате продукти в количката.
  • Промоции

  • Сравнение

   Няма открити резултати
  • Последно разгледани

   Няма открити резултати
    • Срокове и доставка

     СРОКОВЕ И ДОСТАВКА     Как да поръчате ?

     Стъпка 1: Намиране на вашият продукт

     Най-лесният начин за намиране на продукт в нашия сайт е да използвате съответната категория от първата страница на сайта . След като маркирате се появява падащо меню от което може да изберете продукта който Ви интересува. Кликвайки с мишката върху него ще получите пълната му характеристика. За да се информирате за наличности се свържете с нас. За стоки , които не са в наличност срока за доставка е до 30 работни дни.

     Стъпка 2: Поръчка на вашят продукт

     След като търсенето е установено, продуктът, който сте избрали можете да добавите към вашата пазарска количка, като изберете количеството , разфасофка и цвят. Кликнете върху бутона купи. Така ще може да видите вашата пазарска количка по всяко време . Количката за пазаруване ще ви покаже всичките Ви покупки и цените, свързани с тях. Можете да поръчате неограничен брой артикули.

     Стъпка 3: Регистриране на вашата информация

     След като сте добавили всички продукти, които сте избрали към количката, трябва да регистрирате вашата информация, или да ползвате системата за вход , ако сте вече регистриран клиент. Когато поръчвате за първи път е необходимо да регистрирате своята информация за плащане и адрес на доставка. Можете да регистрирате повече от един адрес в профила си, ако имате нужда да изпращате продуктите на други адреси. При регистрацията Ви в този сайт се изисква доброволно попълване на Ваши лични данни като: адрес за доставка, телефон и имейл. Събираната информация ще бъде обработвана и използвана единствено във връзка с обслужването на услугите, които желаете да получите от нашият сайт. Тези данни няма да бъдат под никаква форма предоставяни, продавани или давани под наем на трети лица или използвани за други цели. По електронната поща ще бъде изпратено до вас потвърждение, че сме получили Вашата поръчка. Ако има някакви проблеми със заявката ви ще се свържем по телефона, за да уточним подробностите.

     Стъпка 4: Доставка

     Доставките за град София се изпълняват от фирмата в рамките на 24 часа. Ако поръчката е дадена до обяд, тя ще бъде доставена в същия ден от наш служител. Всички поръчки получени след обяд се обработват за другият ден. Доставката е безплатна за гр. София - клиентът плаща само стойността на поръчката! За всяка точка в страната извън София, доставките се извършват от куриерски фирми. Срокът на доставката зависи от населеното място. За по-големите градове е в рамките на 24 - 36 часа. Клиентът заплаща цената на доставката, която също варира в зависимост от населеното място. За цената на доставката извън гр. София можете да се информирате на нашите телефони :

     ( 02 )

     ( 02 )

     0888

     Поръчка по телефона:

     Стъпка 1: Намиране на вашият продукт

     Можете да намерите вашият продукт в сайта, използвайки методите, описани по-горе, или можете да се свържете с колега от нашия екип, който с удоволствие би Ви помогнал и улеснил.

     Стъпка 2: Поръчка на вашият продукт

     За да поръчате по телефона трябва да се обадите на следните телефони:

     ( 02 );

      

     0879 045 269;

     0888

     089

    • ФИЛТЪР

    • АКЦИЯ

    • Контакти

     Лукс Нокс

     : София
     : 0879045269